Therapie van Liesdonk

Praktijk voor Therapie en Begeleiding

 

 

Therapie van Liesdonk

 

Kosten

Kosten therapie  (inclusief 21% BTW)

  • Individuele therapie  € 65,00 per uur.
  • Relatietherapie door Hélène Hermans en Jack van Liesdonk samen is per persoon €85,00 voor anderhalf uur.
  • Relatietherapie in Arnhem door Clara Bartelds en Jack van Liesdonk samen is per persoon €80,00 voor een uur en 15 minuten.
  • Relatietherapie door Jack van Liesdonk alleen is € 127,00 voor gezamenlijke sessie 1,5 uur, individuele sessies zijn € 65,00.

Met zorgverzekeraars heb ik vanaf 2014 geen contract meer wegens de wijzigingen in de Basis GGZ. De GGZ is alleen voor psychische stoornissen en deze worden geregistreerd. In de GGZ betaalt u uw eigen risico van € 385,- in 2016. Ik werk wel samen met huisartsen als de cliënt hiermee schriftelijk akkoord gaat. Ook met bedrijfsartsen en verzekeringsartsen werk ik samen als de cliënt hiermee akkoord gaat.

Vergoedingen
Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden gestalttherapie uit de aanvullende verzekering vanwege mijn lidmaatschap van beroepsvereniging NVAGT en register NAP. De vergoeding “overige psychische zorg” kun je zelf nagaan bij de eigen verzekering. Afhankelijk van de verzekering wordt €30 tot €52 per sessie vergoed. Uw eigen bijdrage is dan €35 tot €13 per individuele sessie.
Wanneer je met de verzekering afspreekt dat je gestalttherapie wenst in plaats van Basis GGZ is er bij veel verzekeringen meer mogelijk. De Zorgwijzer publiceert een overzicht: vergoedingen volgens Zorgwijzer.

Coaching (ex. BTW)
Kort advies traject € 90,00 per uur
(intake, 5 coachingsgesprekken, rapportage en eindgesprek).  Bij langer durende inzet voor een bedrijf prijzen in overleg.

 

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr. 09092033