Ondernemers hebben een droom!
Als ondernemer of directeur heb je een droom, een visie. En die wil je realiseren door energiek, optimistisch en wilskrachtig te zijn. En dat laat je zien, dat breng je in het maatschappelijk veld en in je organisatie.
Ongetwijfeld heb je ook je “nachtmerries”: situaties waar je tegenop ziet, mensen met gedrag waar je een hekel aan hebt. Soms ben je niet zo effectief als je zou willen. Deze zaken kun je niet altijd in je bedrijf delen, dus daar kun je weinig support hiervoor krijgen. Het is vaak te persoonlijk voor de werkrelaties.
Je droom realiseren is het belangrijkste, en dat kun je goed, anders was je geen ondernemer of directeur. Wat in de weg staat, ruim je op of maak je hanteerbaar samen met je medewerkers en je netwerk. De persoonlijke obstakels zijn lastiger, daar kun je je soms alleen in voelen.
Wil je hierbij stilstaan, hierover reflecteren, dan is een vertrouwelijke en veilige omgeving essentieel. Want hier gaat het over jou als compleet mens met je talenten én je valkuilen, je werk én je privé, je dromen en je nachtmerries.
Jack van Liesdonk kent deze posities uit ervaring en heeft zich gespecialiseerd in persoonlijke coaching van ondernemers. Dat is geleidelijk gegroeid, meer dan de helft van de cliënten in mijn therapiepraktijk is ondernemer, directeur of zzp-er. Mijn benadering past bij krachtige figuren die zelf verantwoordelijkheid willen nemen. En die kwaliteit en succes in werk en privé nastreven.
Ondernemercoaching om je dromen te realiseren en je nachtmerries te hanteren.