Therapie van Liesdonk

Praktijk voor Therapie en Begeleiding

 

 

Therapie van Liesdonk

 

Relatietherapie

Een relatie is van allebei. Wat verbindt jou met je partner? En wat scheidt jou van de ander? Dat is niet vanzelfsprekend. Relaties kunnen ook beklemmend of leeg worden.

Wat jullie verbindt en scheidt verandert in de loop van de tijd. Dus dat vind je steeds opnieuw uit. En dat lukt niet altijd. Soms sterven relaties af en soms is het een strijdtoneel. Of er is geen samenwerking of gebrek aan intimiteit. Iemand die dicht bij je staat kan je het hardst kwetsen.

In relatie therapie leren jullie nieuwe manieren om je relatie inhoud te geven.
Bij relatie therapie is er aandacht voor de patronen in de relatie waar jullie je niet bewust van zijn. Niet elke individuele partner, maar de relatie is in therapie.

Relatietherapie verzorg ik alleen of samen met Hélène Hermans in Dieren en Warnsveld. En in Arnhem samen met Clara Bartelds, zie hiervoor www.relatietherapiearnhem.nl. Relatietherapie verzorgen we dan als koppel therapeuten met beide partners in sessies met zijn vieren. Dat is goed voor de balans in de therapie en effectief. Wanneer jullie gezamenlijke doelen hebben in jullie relatie werk ik in mijn eentje met koppels, met afwisselend een sessie met elke partner. Soms spelen de kosten een rol bij de keuze één of twee therapeuten.

Sessies duren 1,5 uur. In de eerste sessie oriënteren wij op de problemen die er zijn en heb je de gelegenheid om te ervaren of er voldoende ‘klik’ is tussen jullie en ons therapeuten. Aan het eind van de eerste sessie besluiten we samen met jullie of we dit proces aangaan.

Bij de relatietherapie werken we met thuisopdrachten zodat jullie buiten de sessies ook steun hebben om verder te gaan.

 

Relatietherapie in Dieren en Warnsveld naar keuze maandag, woensdagmorgen, vrijdag.

Relatietherapie in Arnhem dinsdag overdag.